De grootste kenners én 
fans van jouw mooie huid

Wij zijn perfectionisten die van iedere huid een prachtige huid willen maken. Daarom hebben wij ons volledig gespecialiseerd in de beste methode om huid werkelijk te verbeteren. Je zou kunnen zeggen dat wij – na jou – de grootste fans zijn van jouw mooie huid.


– Maureen

Maureen

SKINSS is gestart door Maureen Morrenhof. Zij vertelt over zichzelf: “Door mijn onderzoek in 2011 weet ik dat je voor duurzame huidverbetering niet alleen behandelingen van buiten nodig hebt. Het is minstens net zo belangrijk om de huidverbetering van binnenuit te ondersteunen, cellen gezond te maken en collageen toe te voegen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat je huidproblemen en ontstekingen ook heel goed zonder zware medicijnen en antibiotica kunt bestrijden. Ik weet hoe belangrijk het is om een mooie huid te hebben. Daarom ga ik altijd een stapje verder en een mooie huid wil ik altijd nóg mooier maken. Wat zou jij willen verbeteren aan je huid? Vertel het me, ik ga heel graag samen met jou aan de slag.”

Naomi

Na enkele jaren opende SKINSS een tweede filiaal met Naomi Middag. Naomi: “Ook ik ben gespecialiseerd in huidverbetering van binnen- en buitenuit. Ik heb m’n jarenlange ervaring aangevuld met vele masterclasses, want ik vind het belangrijk om over de nieuwste inzichten te beschikken en huidverbetering is gewoon een erg interessante specialisatie. En waar het me vooral om gaat, dat is klanten écht kunnen helpen. Dat begint met goed luisteren en ervoor zorgen dat iemand zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. De juiste sfeer is een belangrijk aspect van onze behandelingen.”

Laat je huid stralen

Wil je weten of wij wat voor je huid kunnen betekenen? Stuur ons 
dan een berichtje of boek een afspraak in onze online agenda.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

© SKINSS 2024

© SKINSS 2024