Bijzonder effectieve en duurzame huidbehandelingen

Wat jouw huid nodig heeft, volgt uit onze uitgebreide analyse op celniveau met de speciale huidcamera. Zo weet je zeker dat jouw huidbehandeling duurzaam effectief is. Jouw unieke plan op maat bestaat uit (een combinatie van) onderstaande behandelingen.

Huidbehandelingen van binnenuit

Omega 3/6 bloedtest

Met een juiste balans tussen omega 3 en omega 6 kun je je huid goed ondersteunen in z’n natuurlijke functie van voedingsstoffen opnemen, afvalstoffen afvoeren en het voorkomen van ontstekingen. Met een bloedtest bepalen we of je eventueel een aanvulling nodig hebt. Wij werken daarbij met visolie van het merk Eqology. Met zowel de bloedtest als de aanvulling hebben we veel positieve ervaringen opgedaan. 
Vooral bij klanten die ontstekingsgevoelig zijn. 

Collageen booster

Wij zijn fan van collageen! Voor ons is het de basis voor het behoud van een mooie huid. Het geeft volume en stevigheid aan de huid en het heeft vele gezondheidsvoordelen. We hebben veel verschillende collageen supplementen getest door ‘voor-en-nafoto’s’ te maken. En daardoor weten wij welke supplementen het beste resultaat geven. Na ons 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen elk jaar met 1% af. Met een huidverbeterende behandeling, zoals een peeling of een microneedling, stimuleren we het lichaam tot het maken van collageen. Maar als de huid niet over voldoende collageen beschikt, raden we aan om dit via een supplement aan te vullen. Zo creëren we met behandeling van buiten en ondersteuning van binnen optimale huidverbetering.

Voedingsadvies

Voeding heeft veel invloed op de huid. Bij een huidprobleem kan het van belang zijn om de voeding onder de loep te nemen. De voedingscoach kan je daarbij helpen. Samen kijken we wat voor jou geschikt is. En uiteraard houden we daarbij rekening met je dagelijkse routine. 

EMB bloedtest

Een huidprobleem kan zoveel verschillende oorzaken van binnenuit hebben dat het van belang kan zijn om een EMB Bloedtest te doen. Deze test geeft informatie over de status van onder andere vitaminen, mineralen, omega 3/6,  hormonen, darmen, bacteriën, toxische belasting, schimmels, parasieten, intolerantie voor voedingsmiddelen in je bloed. Aan de hand van je bloeduitslag kunnen we een plan op maat maken om je lichamelijke conditie te verbeteren

Enzymen

Om ons voedsel goed te kunnen verteren hebben 
we veel enzymen nodig. Enzymen ‘hakken’ ons eten in kleine deeltjes, zodat we het goed in het bloed kunnen opnemen. Heb je huidproblemen? Dan kan het zijn dat je spijsvertering niet voldoende werkt. Dit kunnen we nader uitzoeken en behandelen. Een juiste balans in de hoeveelheid enzymen in je lichaam, helpt bij remmen van ontstekingen, roodheid, etc. Daarnaast geeft het ook positieve energie en andere gezondheidsvoordelen.

Laat je huid stralen

Wil je weten of wij wat voor je huid kunnen betekenen? Stuur ons 
dan een berichtje of boek een afspraak in onze online agenda.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

© SKINSS 2024

© SKINSS 2024