Bijzonder effectieve en duurzame huidbehandelingen

Wat jouw huid nodig heeft, volgt uit onze uitgebreide analyse op celniveau met de speciale huidcamera. Zo weet je zeker dat jouw huidbehandeling duurzaam effectief is. Jouw plan op maat bestaat uit (een combinatie van) onderstaande behandelingen.

Huidbehandelingen van buiten

Enzyme Therapy

Dit is een intensieve behandeling met een diep effect op de huidcellen. De kwaliteit van de huidcellen wordt eerst verbeterd en daarna wordt de huid gestimuleerd om meer aan te maken van deze nieuwe gezonde cellen. Dit werkt ook in de spiertjes, waardoor de huid steviger en voller wordt, als een natuurlijke facelift. Een echte verjonging van de huid dus, met langdurig effect. We hebben verschillende Enzyme Therapy behandelingen, die heel goed samenwerken met verschillende peelings.

Peeling

Een peeling werkt diep in de verschillende huidlagen, waarbij we dode huidcellen verwijderen en de huid tegelijk stimuleren om nieuwe gezonde cellen aan te maken. Het resultaat: je huid is direct voller, gladder en egaler. De peeling is zorgvuldig geselecteerd op wat jouw huid nodig heeft. 

Huidverzorging thuis

Het effect van de behandelingen wordt thuis voortgezet. De SKINSS-set voor thuis bevat de juiste samenstelling van huidverbeteringsproducten. Eventueel ook supplementen om van binnenuit de huidverbetering te ondersteunen, bijvoorbeeld collageen en omega 3. Na drie weken controleren we de verbeteringen met de huidcamera. 

Permanente make-up

Als je er graag op elk moment van de dag moeiteloos stralend uit wilt zien, dan is dit ideaal. Je hoeft nooit meer te checken of je make-up nog goed zit. Wij zijn perfectionistisch in het creëren van de meest natuurlijke look. Met de nieuwste technieken geven we je permanente eyeliner en we verbeteren wenkbrauwen die asymmetrisch zijn, te licht zijn of die te weinig haartjes hebben. In alle rust bespreken we jouw wensen en welke techniek en kleur daarbij past. Voor de behandeling tekenen we de wenkbrauwen, zodat je zeker weet hoe het eruit gaat zien. Ben je nog niet zeker of permanente make-up iets voor jou is? Plan gerust een afspraak in. We tekenen dan bijvoorbeeld de wenkbrauwen voor je en je kunt al je vragen stellen. Zo kun je goed overwegen of het bij je past.

Facial

Een facial is een gezichtsbehandeling die helemaal 
is afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Het ruimt dode huidcellen op en voedt de huid in de diepere huidlaag. Je huid ziet er direct weer frisser en 
gladder uit. 

Microneedling

Met microneedling werken we in de diepere huidlaag waarbij er kleine gestructureerde ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt. Doordat dit op microniveau gebeurt, zie je de beschadigingen niet, het effect echter des te meer. Want tegelijk brengen we hoog geconcentreerde werkzame stoffen in de huid in. 
Zo kan de huid optimaal herstellen en vormen de cellen nieuw collageen (voor volume) en elastine 
(voor stevigheid). Je huid wordt weer voller, gladder
 en egaler. 

PRX-T33

Dit is een zeer effectieve peeling met direct resultaat 
al na één behandeling: je huid is gladder, voller, stralender. Want de natuurlijke aanmaak van collageen, elastine vezels en nieuwe, gezonde cellen wordt gestimuleerd en verouderingsprocessen worden vertraagd. Met een kuur van vijf behandelingen bouw je het resultaat verder op. In slechts 30 minuten per behandeling creëren we een langdurige verbetering van de structuur en conditie van de huid. De unieke samenstelling van de peeling van TCA, waterstofperoxide en kojinezuur laat de huidbarrière in tact. Deze peeling is daardoor ook veilig in de zomer.

Laserbehandeling

In samenwerking met Cosmetique Totale bieden we alle mogelijke laserbehandeling op onze locatie in Rijssen. Bij beschadigde huid door bijvoorbeeld acne, littekens, pigment en couperose, kan dit een goede aanvulling zijn naast de huidverbetering op celniveau. Daarnaast zetten we laserbehandeling in voor permanente ontharing en het verwijderen van tattoos en vlekjes. 

Minerale make-up

Wij werken met minerale make-up, zonder parabenen, talk, ftalaten, synthetische geurstoffen en GMO-ingrediënten. Natuurlijke make-up dus. Want als we met huidverbetering aan de slag gaan dan is het belangrijk om geen chemische verzorgingsproducten en make-up te gebruiken. Zodat je nieuwe gezonde huidcellen gezond blijven.

Laat je huid stralen

Wil je weten of wij wat voor je huid kunnen betekenen? Stuur ons 
dan een berichtje of boek een afspraak in onze online agenda.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

© SKINSS 2024

© SKINSS 2024